Графіки погодинних вимкнень електроенергії на Львівщині готові

11:56 10 травня 2024 р.

Фото до новини

Розпорядження про застосування на Львівщині погодинних графіків відключень ще немає. Поки що використовують аварійні і планові вимкнення.

Таку інформацію поширило ПАТ "Львівобленерго", пише DailyLviv.com.

"Графіки відключень для побутових споживачів на Львівщині не застосовували ще з позаминулої зими. Загроза, що їх доведеться застосувати 8 травня, була, і про це попереджало "Укренерго", адже була чергова масована атака по енергооб’єктах України. Тому і ми звертались до споживачів, і "Укренерго" зверталось, з проханням заощадливо використовувати електроенергію у пікові години. У літній період це з 19:00 до 23:00, – розповіла речниця ПАТ "Львівобленерго" Галина Петрушка. – Оскільки пік 8 травня вдалось пройти без вимкнень, це означає, що споживачі дослухались і зменшили споживання".

Читайте такожУ липні-серпні в Україні можуть розпочатися погодинні графіки вимкнення електроенергії

За словами Галини Петрушки, графіки погодинних вимкнень готові, і вони є на сайті Львівобленерго. Дізнатись про належність до групи споживачів можна там. 

За словами речниці Львівобленерго, окрім розпорядження "Укренерго" про застосування графіків вимкнень, є ще два типи відключень електроенергії. Це аварійні і планові вимкнення. Їх час від часу застосовує ПАТ "Львівобленерго".

Читайте також

Аварійні вимкнення. Енергетики повідомили, які години є найбільш критичними

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів