На Смоленщині горить НПЗ після удару дрона

11:01 24 квітня 2024 р.

Фото до новини

Очевидці повідомляють про пожежу на «Смоленському нафтопереробному заводі» у Росії.

Губернатор регіону підтвердив пожежу на об’єктах паливно-енергетичного комплексу після атаки безпілотника.

За повідомленнями місцевих жителів, атакований НПЗ у Ярцевському районі. Телеграм-канал Astra публікує відео, зняте свідками.

Губернатор регіону Васілій Анохін підтвердив інформацію про удар, за його словами, внаслідок атаки українських безпілотників пожежі виникли на паливно-енергетичних об’єктах Смоленської області.

«Ймовірно, в результаті атаки противника по цивільних паливно-енергетичних об’єктах на території Смоленського і Ярцевського району сталися загоряння. МНС на місці ліквідують наслідки», – написав Анохін.

Згодом він додав, що жертв і постраждалих немає.

Раніше російський телеграм-канал SHOT, посилаючись на своїх підписників з-поміж місцевих жителів, писав, що один або кілька безпілотників ударили по нафтобазі в селі Раздорово під Смоленськом, там видно заграву і дим.

«Перший вибух пролунав о 3:15 ночі, в районі нафтової бази біля села Раздорово (близько 20 кілометрів від Смоленська). Приблизно через 15 хвилин пролунав ще один вибух, після цього в районі промислового об’єкту з’явилася заграва і дим. Вже близько четвертої ранку було чути ще кілька гучних "хлопків», – йшлося у повідомленні.

Українська влада повідомлення не коментувала.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dw.de/

 

новобудови Львів