Львівщина у жалобі схилить голови, вшановуючи п'ятьох захисників

09:45 16 квітня 2024 р.

Фото до новини

Микола Фок, Олександр Волошин, Михайло Томкевич, Олександр Кріль, Богдан Вдович віддали свої життя у боротьбі за Україну.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com.

Сьогодні Львівщина прощається з захисниками:

Микола Фок 

Родом із Нового Роздолу. Був командиром зенітного ракетного взводу. Загинув 13 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу села Семенівка Донецької області.

Олександр Волошин

Родом із села Криниця Миколаївської громади. Брав участь в антитерористичній операції. Після повномасштабного вторгнення був військовослужбовцем Галицько-Волинської бригади. Помер від важкої хвороби.

Михайло Томкевич 

Уродженець села Дроздовичі Львівської області.

З початком повномасштабного вторгнення добровольцем вступив до лав територіальної оборони та проходив військову службу у Львові. Боровся з окупантами у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони.

Олександр Кріль 

Народився у місті Бенгазі (Держава Лівія) у родині військовослужбовця. Коли Олександру було два роки, його родина переїхала до Львова.

У 2015-2016 роках проходив військову службу у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист Батьківщини до лав 115-ї окремої механізованої бригади. Виконував бойові завдання на Донеччині, Луганщині та Харківщині. За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками. Загинув, евакуйовуючи поранених побратимів.

Богдан Вдович

Житель села Зіболки Жовківської громади. Воїн обороняв Україну на східному напрямку. Загинув 10 квітня 2024 року в Донецькій області. Йому було 24 роки.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам

Нагадаємо, Львівщина віддала останні військові почесті чотирьом захисникам. Віктор Гарбуз, Тарас Луцишин, Юрій Гаврушенко, Андрій Дмитрів полягли за Україну.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів